Kursusfaciliteter

Houens Odde har gennem årene opnået ry af at være et af Danmarks smukkeste og hyggeligste kursussteder. Det ry værner vi naturligvis om og sætter dermed en stor ære i bevare den hjemlige hygge, der præger stedet.

På Houens Odde har vi rum og rammer til større dagsarrangementer med deltagelse af op til 90 personer. Alle mødelokaler og konferencerum kan efter ønske udstyres med de elektroniske hjælpemidler, du og dine mødedeltagere har brug for. I alle bebyggelser er der f.eks. fri adgang til trådløst internet.

I Stensgaarden kan vi huse op til 56 overnattende gæster fordelt på 16 lyse og venlige værelser. Huset rummer desuden en hyggelig spisesal og nogle af stedets bedste mødelokaler, bl.a. med biograf og lounge i kælderen. I de ældre og sagnomspundne Gilwellhytter, der nærmest ligger i vandkanten, kan du give dine mødedeltagere en meget anderledes kursusoplevelse. I Gilwellhytterne finder I områdets hyggeligste konferencerum med plads til ca. 70 personer. Gilwell kan huse op til 68 overnattende gæster fordelt på 24 værelser. Både Stensgaarden og Gilwellhytterne rummer en lang række gruppe- og opholdsrum, der med fordel kan benyttes til mindre arbejdsgrupper i forbindelse med f.eks. en konference eller et seminar.

Stedets hyggelige spisesale ligger tæt på mødefaciliteterne og dermed i de samme hyggelige og naturskønne omgivelser.

Fakta

Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter har to mødefaciliteter, Stensgaarden og Gilwell-hytterne.