Teambuilding

Teambuilding? De mange forskellige naturområder på Houens Odde giver mulighed for at lave et væld af udendørsaktiviteter – både til vands og til lands. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Houens Odde finder man mange former for teambuilding. For dig og dine deltagere er der her en oplagt mulighed at bruge vores natur eller et af centrets mange andre aktivitetstilbud. Brug vores aktiviteter som et kærkomment afbræk, en god oplevelse eller som en del af undervisningen.

Vi tilbyder forskellige aktiviteter / former for teambuilding, der udfordrer både fysik, intellekt samt kommunikations- og samarbejdsevner. Se vores aktuelle udbud af spændende teambuildings-aktiviteter, og bliv inspireret til en anderledes kursusdag, hvor vores instruktører tager jer med på eventyr.

Nogle aktiviteter er ren underholdning, mens andre skaber grobund for eftertanke og refleksion. Mange af vores tidligere kursusdeltagere fortæller begejstret, at vores aktiviteter har været medvirkende til at rykke ved nogle fastgroede forestillinger – både personligt og nogle gange hos en hel gruppe.

Som afslutning på hver øvelse laver vi en såkaldt debriefing, hvor vi gør brug af vores egenudviklede refleksionskort. Debriefingen er en vigtig del af aktiviteten, da I som deltagere her får muligheden for at evaluere jer selv og jeres hold.

Tag på eventyr på Houens Odde under sikker og kyndig instruktion.

Fakta

Den bedste indlæring sker ved at aktivere flest mulige sanser.

Læs mere

Se brochurer (pdf) for:

Læs mere

Inspirationsfolder